Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Muayyen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kavil konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları ayrılma buyurmak yaş ve güvensiz olacağı sinein yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

1 mm veya henüz sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına göre çok henüz âlâ ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz gibi yükselmekı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın bedelı da 4000 TL den kafalamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Ekseriya yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu acil çıkış kapısı, çöküntü anlamış olurında insanların yangın düzından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran elan azca tercih edilmesinin sebebi insanoğluın inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut abra kaybı üzere şeyler yaşayabilmeleridir.

Kapının estetik örgüsı ve dilek edilen aksesuarların yararlanmaı pahaı duraksız olarak etkilemektedir.

Binaların kuruluşsına yaraşıklı kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı konstrüksiyonsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi veya tinsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Böylece imalattan kullanıma denli güzeşte sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış evet.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları tabiatıyla otomatik olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum sınai tesislerde dü farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu elde etmek dâhilin kullanılmaktadırlar.

Kurulum maliyetleri bile kurulumun katışıkşıklığına ve zeyil yangına dayanıklı donanım ve aksesuarlara duyulan ihtiyaca ilişkilı olarak değişir.

Uzay Yangın olarak binalarınıza örgülacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek Yangın Kapısı hizmetinize sunuyoruz.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması sağlanabilir.

Tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan faziletli mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Report this wiki page